Gündem

Milli Savunma Bakanı Güler: Gazilerimiz, milletimizin gönlünde taht kurmuştur

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazilerin fedakarlıklarını ve cesaretlerini överek, 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuyla daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Milli Savunma Bakanı Güler: Gazilerimiz, milletimizin gönlünde taht kurmuştur

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, vatan savunmasında canını ortaya koyan gazilerin fedakarlıklarını ve cesaretlerini yüceltti. Güler, gazilerin milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu vurguladı.

GAZİLERİN ÖNEMİ VURGULANDI

Bakan Güler, mesajında 19 Eylül'ün aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazi'lik ünvanının verildiği gün olduğunu hatırlattı. Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmetle andığını belirtti. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Türkiye'nin gücünü artırmak için çalışmalara devam ettiğini de sözlerine ekledi.

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU

Güler, TSK'nın vatan savunmasından terörle mücadeleye, uluslararası barışa katkı sunmaya kadar birçok alanda büyük başarılar elde ettiğini ifade etti. 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuyla ikinci yüzyılda daha güçlü bir Türkiye ve TSK için çalışacaklarını vurguladı. Gazilerin cesaretlerinin tüm silah arkadaşları için ilham kaynağı olduğunu belirten Bakan, devletin gaziler ve şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Bu Yazıyı Paylaş