Milli Savunma Bakanlığı, göçmen botundaki iki kişinin kurtarıldığını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı, İzmir açıklarında batan göçmen botundan iki kişinin kurtarıldığını ve hastaneye kaldırıldıklarını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir açıklarında meydana gelen üzücü bir olay sonucunda Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından iki göçmen kazazedenin kurtarıldığını bildirdi.
KURTARMA OPERASYONU BAŞARILI GEÇTİ
MSB'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, İzmir'in Foça ve Karaburun ilçeleri arasında batan göçmen botu için Hava Kuvvetleri'ne bağlı helikopterin bölgeye gönderildiği belirtildi. Şiddetli rüzgar ve yüksek dalgalara rağmen, kurtarma ekipleri büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdi.
HASTANEYE KALDIRILDILAR
Kurtarılan iki kazazede, Ege Üniversitesi Hastanesi’nin acil ekiplerine teslim edilerek sağlıklarına kavuşmaları için gereken tüm yardımlar yapılmaya başlandı. Bu olay, denizlerdeki tehlikeleri bir kez daha gözler önüne sererken, kurtarma çalışmalarının hızla gerçekleştirilmesi büyük bir takdirle karşılandı.
Bakmadan Geçme
Antalya'daki yangında mahsur kalan aile kurtarıldı
Tekirdağ İtfaiyesi, 7 ayda 8 bin 157 olaya müdahale etti
Şırnak'ta mahsur kalan mühendisler askeri helikopterle kurtarıldı
Tekirdağ'da gölette mahsur kalan 4 köpek kurtarıldı
Marmaray'da yolcu treni altında kalan kadın kurtarıldı
Antalya'da yangın paniği: 10 kişi kurtarıldı, balkondan eşini vinçle indirdi
