Gündem

Minik Umay, kanseri yendi; ilçe halkı stadyumda coşkuyla kutladı

Hatice Umay Fırtına, 1 yaşında kanser tanısı almasının ardından sağlığına kavuştu. Ilgın'da, stadyumda düzenlenen etkinlikle iyileşmesi kutlandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Minik Umay, kanseri yendi; ilçe halkı stadyumda coşkuyla kutladı

Konya'nın Ilgın ilçesinde, 2 yaşındaki Hatice Umay Fırtına, 1 yaşında kanser tanısı almasının ardından yaklaşık bir yıl süren tedavi sürecini başarıyla tamamlayarak sağlığına kavuştu.

Minik Umay, kanseri yendi; ilçe halkı stadyumda coşkuyla kutladı 1

İYİLEŞME SEVİNCİ

Küçük Umay'ın sağlığına kavuşması, ailesi ve ilçe halkı için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Umay için düzenlenen kutlama etkinliği, Ilgın İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Stadyumda bir araya gelen kalabalık, minik Umay'ın zaferini kutlamak amacıyla gökyüzüne balonlar bıraktı.

Minik Umay, kanseri yendi; ilçe halkı stadyumda coşkuyla kutladı 2

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Etkinlikte, Umay'ın ailesi bu süreçte yanlarında olan herkese teşekkür etti. Annesi Huriye Fırtına, "Kızım 1 yıldır kanser hastasıydı. Tedavi sürecimiz gayet olumlu geçti ve zaferi kazandık. Onun sevinci için hep beraber balon uçurduk" ifadelerini kullandı. Bu anlamlı kutlama, ilçe halkının dayanışma ve sevgi dolu bir araya gelişine tanıklık etti.

Minik Umay, kanseri yendi; ilçe halkı stadyumda coşkuyla kutladı 3Minik Umay, kanseri yendi; ilçe halkı stadyumda coşkuyla kutladı 4Minik Umay, kanseri yendi; ilçe halkı stadyumda coşkuyla kutladı 5Minik Umay, kanseri yendi; ilçe halkı stadyumda coşkuyla kutladı 6

Bu Yazıyı Paylaş