Motosiklet ve bisiklet hırsızlığı şüphelisi: 'Görüntülerdeki kişi bana benziyor ama ben değilim
Adana'da motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan Mahmut K., güvenlik kamerası görüntülerinde tespit edilip, 'ben değilim' diyerek savunma yaptı, tutuklandı.

Adana'da meydana gelen hırsızlık olayında, bir haftada 1 motosiklet ve 4 elektrikli bisiklet çalan 26 yaşındaki Mahmut K., güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalandı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA
Olay, 14 Nisan akşamı Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde gerçekleşti. Mahmut K., sokakta yürüyüş yaparken bir apartmanın bahçesinde park halinde bulunan motosikletin yanına yaklaşarak, etrafı kontrol ettikten sonra motosikletin gidon kilidini kırarak çaldı. Hırsızlık anı, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Motosikletinin çalındığını sabah fark eden A.G. durumu hemen polise bildirdi.

POLİS HIZLA HAREKET GEÇTİ
Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi. Yapılan araştırmada Mahmut K.'nin, sadece motosiklet değil, bir hafta içinde Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde 4 elektrikli bisiklet daha çaldığı ortaya çıktı. Belirlenen adrese yapılan baskında Mahmut K. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, “Görüntülerdeki kişi bana benziyor ama ben değilim. Olay tarihlerinde, belirtilen yerlere hiç gitmedim” dedi. Mahmut K., adliyeye sevk edilerek tutuklandı.
Bakmadan Geçme
Ankara'da hırsızlık şebekesine yönelik operasyon düzenlendi
Kozan’daki orman yangını, 3. gününde 2 ilçeye yayıldı
Adana'da duruşma sonrası kavga: 3 kişi tutuklandı
Adana'da çöplük alanda yangın kontrol altına alındı
Avcılar'da kadın kılığında 500 bin liralık soygun
Bursa'da inşaattan 3,5 milyon lira değerinde hırsızlık yapan şüpheli yakalandı
