Asayiş

Mudanya-Altıntaş sahil yolu heyelan sonrası 5 saatte açıldı

Mudanya ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası kapanan sahil yolu, 5 saat süren çalışmalarla yeniden ulaşıma açıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Mudanya-Altıntaş sahil yolu heyelan sonrası 5 saatte açıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan Mudanya-Altıntaş sahil yolu, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda yeniden ulaşıma açıldı.

HEYELANIN NEDENİ VE MÜDAHALE

Dün gece saat 23.00 civarında Altıntaş yolu Beyaz Kayalar mevkisinde yaşanan heyelan, yamaçtan kopan ağaç, toprak ve kaya parçalarının yola düşmesine neden oldu. Bu durum, Mudanya-Altıntaş sahil yolunun kapanmasına yol açtı. Olayın ardından bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edilerek güvenlik önlemleri alındı.

BEŞ SAAT SÜREN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde temizlik çalışmasına başladı. Ekipler, yaklaşık 5 saat süren bir çalışma ile yolu temizleyerek trafiğe açmayı başardı. Ayrıca, bölgede olası yeni heyelan riskine karşı kontrollerin devam ettiği bildirildi.

Bu Yazıyı Paylaş