Spor

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, grevdeki taraftarları yalnız bırakmadı

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, açlık grevi yapan taraftarları ziyaret ederek, sağlıklarının tehlikeye atmaması için eylemi sonlandırmalarını istedi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, grevdeki taraftarları yalnız bırakmadı

Muğlaspor, tarihinde ilk kez 1. Lig'e yükselmenin heyecanını yaşarken, kulüp başkanı Menaf Kıyanç, 1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Emirhan Kıbrıslı ve eski kulüp başkanlarından Sabri Dinçer'in yeğeni Onur Dinçer'in açlık grevi eylemini ziyaret etti.

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, grevdeki taraftarları yalnız bırakmadı 1

TARAFTARLARIN HASSASİYETİNE SAYGI

Kıyanç, taraftarların kulübe sahip çıkma çağrısına duyarsız kalmayarak, Menteşe Sınırsızlık Meydanı'nda onlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, taraftarların verdikleri destek için teşekkür eden Kıyanç, sağlıklarını tehlikeye atmaları yönünde endişelerini dile getirerek, eylemin sonlandırılması için ricada bulundu. Açıklamalarında, Muğlaspor'un geleceği için doğru bir yönetim anlayışının şart olduğunu vurgulayan Kıyanç, açlık grevi uygulamasının sağlığa zarar verebileceğini belirtti. Taraftarlar ise, muhalefetlerine devam ederek, kongreye kadar eylemlerini sürdürme kararı aldıklarını ifade ettiler. Emirhan Kıbrıslı, Muğlaspor'un siyasetten bağımsız bir yapıya sahip olması gerektiğini dile getirerek, gençlerle birlikte kulübe sahip çıkacaklarını belirtti.

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, grevdeki taraftarları yalnız bırakmadı 2

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş