Gündem

Murat Emir, baro başkanının açıklamalarını eleştirdi

Murat Emir, Ankara 2 No'lu Baro Başkanı Gökhan Ağdemir'in, baronun üyelerinin hakim-savcı olarak atandığına dair açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Murat Emir, baro başkanının açıklamalarını eleştirdi

Yeni Parti Grup Başkanvekili Murat Emir, Ankara 2 No'lu Baro Başkanı Gökhan Ağdemir'in bir televizyon programında sarf ettiği sözlere sert bir dille yanıt verdi.

Ağdemir'in ifadeleri tepki çekti

Ağdemir'in, “70 üyemizi referansla hakim-savcı yaptık” biçimindeki açıklaması Emir tarafından eleştirildi. Emir, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Geçiş garantili köprü, uçuş garantili havalimanı derken vizyonu iyice genişlettiler. Hakimlik garantili 2 No'lu Baro!” ifadelerini kullanarak, Ağdemir’in sözlerini alaycı bir dille değerlendirdi.

Kadrolaşma eleştirileri gündemde

Emir, Ankara 2 No'lu Baro'nun, bakanlıktan aldığı ayrıcalıkla 70 üyesini hakim ve savcı olarak atadığını belirterek, bu durumu gururla duyurmanın kabul edilemez olduğunu vurguladı. Baro Başkanı Ağdemir'in, bu tür atama açıklamaları ile kadrolaşmaya zemin hazırladığını ifade etti.

Bu Yazıyı Paylaş