Müsavat Dervişoğlu'ndan Gaziler Günü mesajı
Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde kahraman gazileri anarak, onlara sağlık ve huzur diledi. Gazilik onurlu bir hatıra olarak vurgulandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Gazilere minnet borçluyuz
Dervişoğlu, mesajında, “Vatan uğruna canını ortaya koyan, bayrağımız için bedel ödeyen kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi. Ayrıca, tüm gazilere yönelik iyi dileklerini de ileterek, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm gazilerimize Allah’tan rahmet; hayatta olan gazilerimize sağlık ve huzur diliyorum” ifadelerini kullandı.
Gazilik onurlu bir hatıra
Dervişoğlu, gaziliğin, vatan uğruna verilen mücadele ve fedakârlığın onurlu bir hatırası olduğunu belirterek, Gaziler Günü'nü kutladı. Bu özel günde, gazilerin unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.

