Nakil Aracından İnen Hükümlü Silahlı Saldırıda Öldü!
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde cezaevi nakli sırasında kan donduran bir saldırı meydana geldi.

Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu’na nakledilen 49 yaşındaki hükümlü Ahmet Eker, araçtan indiği sırada husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Olayda bir başka hükümlü de hafif şekilde yaralandı.
Araçtan İner İnemez Ateş Açtılar
Olay, dün akşam saatlerinde Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, başka bir kurumdan Türkoğlu'na nakli gerçekleştirilen Ahmet Eker (49), cezaevi nakil aracından indirildiği sırada pusu kuran husumetlisinin hedefi oldu.
Peş peşe ateşlenen silahlardan çıkan kurşunların hedefi olan Eker ağır yaralanırken, araçta bulunan ve nakli yapılan bir diğer hükümlü ise kurşunların isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralandı.

Hastanede Hayatını Kaybetti
Silah sesleri ve ihbarlar üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Ahmet Eker, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla apar topar hastaneye kaldırıldı. Ancak talihsiz adam, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yaralı diğer hükümlünün ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Eski Suçu Henüz Bilinmiyor: Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ahmet Eker'in daha önce hangi suçtan dolayı tutuklu bulunduğu ve cezaevinde yattığına dair resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmadı.
Geniş Çaplı Av Başlatıldı
Cezaevi önünde dehşet saçan ve olayın ardından kayıplara karışan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Giriş ve çıkışları tutan ekipler, saldırganı yakalamak için çemberi daraltıyor.
Olayla ilgili adli makamlarca çok yönlü ve derinlemesine soruşturma devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Eskişehir'de bir cinayet zanlısı tutuklandı
Hiranur'un cinayetinde sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası
Cemal Alpaslan, İlayda Alkaş'ı 12 kurşunla öldürdü
Eskişehir'de cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi
Genç adamın ölümüne yol açan kavgada 8 şüpheli adliyede
Eskişehir'de tartışma sonrası pompalı tüfekle cinayet
