Gündem

Nazilli'deki dram: Ev yangınında hayatını kaybeden Makbule son yolculuğuna uğurlandı

Nazilli'de ev yangınında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Makbule İlhan son yolculuğuna uğurlandı. Yangında 3 kişi yaralandı, soruşturma sürüyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Nazilli'deki dram: Ev yangınında hayatını kaybeden Makbule son yolculuğuna uğurlandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Makbule İlhan, son yolculuğuna uğurlandı. Nazilli ilçesi Şirinevler Mahallesi 865 Sokak'taki evin ikinci katında dün saat 10.30 sıralarında başlayan yangın, genç bir hayatın sönmesine neden oldu.

YANGINDA DÖRT KİŞİ YARALANDI

Yangın sırasında Makbule İlhan'ın yanı sıra Ferman İ., Asiye İ. ve Deniz Ö. de yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye ekipleri ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık bir saat süren müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı.

MAKBULE İLHAN KURTARILAMADI

Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan Makbule İlhan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer üç yaralı ise hastanedeki tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

CENAZE TÖRENİNE KATILIM YOĞUNDU

Makbule İlhan için öğle vakti Nazilli ilçesi Yeşilyurt Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Törene Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlhan'ın cenazesi, Eğriboyun Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Yazıyı Paylaş