Niğde'de doğalgaz patlaması: 1 kişi hafif yaralandı
Niğde'de bir apartmanın giriş katındaki dairede doğalgaz patlaması meydana geldi. Olayda bir kişi hafif yaralanırken, apartmanda hasar oluştu.

Niğde'de dün gece meydana gelen olayda, bir apartmanın giriş katındaki dairede doğalgaz kaynaklı patlama yaşandı. Patlama sonucunda dairede ikamet eden C.C. isimli vatandaş hafif şekilde yaralandı.
APARTMANDA PANİK YARATAN PATLAMA
Selçuk Mahallesi Şehit Salim Erten Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın giriş katındaki dairenin mutfak bölümünde meydana gelen patlama, çevre sakinlerinde endişeye yol açtı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık, polis, itfaiye ve doğalgaz dağıtım şirketi ekipleri yönlendirildi.
YARALI VATANDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
Patlamanın etkisiyle evin ve apartmanın dış cephesinde hasar oluştu. Hafif yaralanan C.C., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edildi. Ekipler, binaya verilen doğalgaz akımını keserek olası yeni tehlikeleri önledi ve patlamanın kesin nedenini belirlemek için incelemelere başladı.
Bakmadan Geçme
Niğde'de esnaf ve emeklilerin ekonomik zorlukları gündeme geldi
Niğde'de park halindeki hafif ticari araçta bir kişi ölü bulundu
İlkokullarda Yetiştirme Programı çalıştayı Niğde'de başladı
Özgür Özel'den 'yüzde 70'le iktidar değişecek' iddiası: Milletin sabrı taştı
Özgür Özel, Niğde'den iktidara meydan okudu: "Cesaretin varsa, çık karşımıza!
Niğde'deki havai fişek fabrikasında patlama: 1 ölü, 1 yaralı
