Spor

Öğrencilerin spor başarıları için ödül töreni yapıldı

İstanbul Kent Üniversitesi, spor alanındaki başarıları için öğrencilerine ödül töreni düzenleyerek önemli bir etkinlik gerçekleştirdi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Öğrencilerin spor başarıları için ödül töreni yapıldı

İstanbul Kent Üniversitesi, öğrencilerinin spor alanındaki başarılarını taçlandırmak amacıyla büyük bir ödül töreni düzenledi. Törende, voleybol, dragon bot, kano, karate, kickboks, taekwondo ve wushu branşlarında elde edilen ulusal ve üniversiteler arası dereceler sahiplerine takdim edildi.

REKTÖR ATSÜ’DEN DESTEK MESAJI

Törende konuşan İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü, sporun önemine vurgu yaparak, “Sporun ne kadar güzel bir şey olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimizin başarıları bizi çok mutlu ediyor. Bugün burada, voleybol, dragon bot, kano, karate, kickboks, taekwondo ve wushu takımlarımızın başarılarını kutluyoruz. Hepsini tebrik ediyorum,” dedi.

ÖZBAY: ÖDÜL TÖRENİ ÇOK KAPSAMLIYDI

İstanbul Kent Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Direktörü İbrahim Özbay, üniversiteler arası yedi farklı kategoride ödül töreni düzenlendiğini belirterek, “Geçen sene Türkiye şampiyonu olan voleybol kadın takımımız ve su sporları takımlarımızın yanı sıra, karate ve taekwondo branşlarında da önemli başarılar elde ettik,” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş