Asayiş

Öğretmene şok saldırı: Eski öğrenci velisi darp edip silahla ateş etti

Adana'da bir ilkokul öğretmeni, eski öğrencisinin babası tarafından hem darbedildi hem de silahlı saldırıya uğradı. Şans eseri yara almayan öğretmen hastaneye kaldırılırken, saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Öğretmene şok saldırı: Eski öğrenci velisi darp edip silahla ateş etti

Adana'da ilkokul öğretmeni Aziz Gülen, eski bir öğrencisinin babası tarafından hem darbedildi hem de silahlı saldırıya uğradı. Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

DERS SONRASI KORKUNÇ SALDIRI

Olay, dün saat 14.00 sularında Seyhan ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. Yeşilevler Şehit Duran İlkokulu'nda görevli öğretmen Aziz Gülen, derslerinin bitmesinin ardından sokakta yürürken, kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganın, daha önce öğrencisi olan bir çocuğun babası M.P. olduğu belirlendi. M.P. tarafından atılan bir yumrukla yere düşen Gülen'e, olaya müdahale etmeye çalışan başka bir öğretmen yardım etmeye çalıştı.

TABANCAYLA ATEŞ AÇTI, MERTİ ISABET ETMEDİ

Ancak saldırgan M.P., bu kez yanında getirdiği tabancayı çekerek yerde yatan öğretmene doğru ateş etti ve ardından hızla olay yerinden kaçtı. Şans eseri öğretmene mermi isabet etmezken, tüm bu yaşananlar yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, darp sonucu yaralanan öğretmene ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Polis, olay sonrası kaçan şüpheli M.P.'yi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Edinilen bilgiye göre, şüphelinin çocuğunun daha önce Şehit Duran Keskin İlkokulu'nda eğitim gördüğü ve daha sonra başka bir okula naklinin yapıldığı öğrenildi.

Bu Yazıyı Paylaş