Okan Buruk: İçerideki hainleri bulacağız
Okan Buruk, Galatasaray'daki idman bilgilerini sızdıran hainleri bulacaklarını duyurdu. Ayrıca Osimhen'in dönüşü hakkında bilgi verdi.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, idman bilgilerini sızdıran kişilere karşı sert bir tutum sergiledi. Buruk, "İçerideki haini veya hainleri bulacağız" diyerek, takım içindeki güvenliğin sağlanacağına dair bir karar aldığını açıkladı.
GALATASARAY ZİRVEDE
Geçtiğimiz hafta Süper Lig'in 27. haftasında Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, puan farkını yeniden 4'e çıkardı. Bu galibiyet sonrası basın toplantısında konuşan Buruk, kadrolarının sızdırılmasının büyük bir hainlik olduğunu vurguladı. "Bu durum, rakiplerimizin hazırlanmalarına sebep oluyor. İçerideki oyuncularla bu konuyu konuşacağız" dedi.
OSİMHEN'İN DURUMU
Nijeryalı golcü Victor Osimhen'in geri dönüşüyle ilgili de bilgi veren Buruk, "Osimhen koşulara başladı. Hafta sonu dönüşü zor ama Gençlerbirliği maçında kadroda yer alabilir" ifadelerini kullandı. Teknik direktör, oyuncunun durumunu dikkatle takip ettiklerini belirtti.
Bakmadan Geçme
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 mağlup ederek tarihi bir zafer elde etti
Galatasaray, Trabzonspor karşısında 4-0'lık skorla yenildi
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 yendi
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti
Galatasaraylı Jakobs’tan şok karar! Milli formaya veda
Galatasaray, Trabzonspor'u mağlup ederek finale yükseldi
