Gündem

Ömer Çelik: Netanyahu'nun açıklamaları bölge için tehlike arz ediyor

Ömer Çelik, Netanyahu'nun açıklamalarının bölge için tehlike oluşturduğunu belirterek, uluslararası toplumun bu duruma karşı birlikte tepki vermesi gerektiğini ifade etti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Ömer Çelik: Netanyahu'nun açıklamaları bölge için tehlike arz ediyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada Netanyahu'nun 'soykırım şebekesi' ifadesinin, bölge için daha fazla kaos ve katliam anlamına geldiğini belirtti.

Ömer Çelik: Netanyahu\

İnsanlık düşmanı şebeke

Çelik, İsrail'in iç siyasetinde sıkışan bu insanlık düşmanı yapının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmakta olduğunu ifade etti. Bu durumun sebebinin Erdoğan'ın, bu katliam şebekesine karşı ‘insanlık ittifakı’nın en kararlı duruşuna sahip olmasından kaynaklandığını vurguladı.

Uluslararası tepki çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın insani değerler adına yükselttiği sesin, bu soykırım şebekesini mahkum ettiğini söyleyen Çelik, Netanyahu'nun Gazze'deki eylemleri ve Suriye'ye yönelik saldırılarının, bölgedeki huzur ve barışı tehdit ettiğini belirtti. Çelik, tüm uluslararası toplumun bu duruma karşı birlikte tepki vermesi gerektiğini vurguladı.

Bu Yazıyı Paylaş