Ordu'da uluslararası yarı maraton koşusu gerçekleştirildi
Ordu'da düzenlenen Uluslararası 2'nci Ordu Yarı Maratonu'na 8 ülkeden 707 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara toplam 330 bin TL ödül verildi.

Uluslararası 2'nci Ordu Yarı Maratonu, 8 farklı ülkeden toplam 707 sporcunun katılımıyla Ordu'da düzenlendi.

Yarışmanın detayları
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Ordu Valiliği iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Altınordu ilçesinde yapıldı. Yarışmaya Türkiye'nin yanı sıra ABD, Rusya, Polonya, Kazakistan, Fas, Etiyopya ve Avustralya'dan sporcular katıldı. Organizasyonda 208 kadın ve 499 erkek sporcu mücadele etti.

Dereceye giren sporcular
Maratonda dereceye giren sporculara toplamda 330 bin TL ödül dağıtıldı. 21 kilometrelik yarı maratonun erkekler kategorisinde Fetene Alemu Regasa birinci, Hakan Çoban ikinci ve Yunus Emre Akkuş üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde ise Hasibe Demir birinci, Nilüfer Kemal Ogly ikinci ve Sümeyye Elibol üçüncü sırayı elde etti. 10 kilometrelik koşunun erkekler kategorisinde birinci Recep İstek, ikinci Enis Korkmaz ve üçüncü Muhammed Furkan Şanlı oldu. Kadınlarda ise Deniz Koyuncu birinci, Zehra Yayla ikinci ve Gülsen Koçak üçüncü olarak sıralandı. Ödül töreni, Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde, Başkan Vekili Hüseyin İnanır ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
Bakmadan Geçme
Oğlunun öldürüldüğü aileye giden anne, vurularak öldürüldü
Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin 102. yılı kutlandı
Eskişehir'de yarı maraton öncesi sürücülere trafik uyarısı
Ordu'da feci kaza: 67 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Ordu'da Ahmet Özdemir Klarnet Festivali coşkuyla başladı
Bağışlanan Giysilerden Çil Çil Altın Çıktı!
