Gündem

Osmaniye'de saldırıda hayatını kaybeden öğretmen defnedildi

Osmaniye'de bir okulda saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden öğretmen Mehmet Bilgili, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Olay, eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Osmaniye'de saldırıda hayatını kaybeden öğretmen defnedildi

Osmaniye Merkez Çardak Köyü Farabi Anadolu Lisesi'nde uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden edebiyat öğretmeni Mehmet Bilgili, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreni düzenlendi

Evli ve iki çocuk babası olan merhum Mehmet Bilgili için Cebelibereket Şehitler Camisi’nde bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Törene, merhumun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, birçok öğretmen ve öğrenci katılım gösterdi.

Defin işlemi gerçekleştirildi

Cenaze namazının ardından, Mehmet Bilgili’nin naaşı Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Bu üzücü olay, eğitim camiasında derin bir üzüntü yarattı.

Bu Yazıyı Paylaş