Özdağ: Otoyollar satılarak iktidara fon sağlanıyor
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, otoyol ve köprülerin özelleştirilmesinin seçim ekonomisini finanse etmek için yapıldığını iddia etti. Yol-İş Sendikası Başkanı Ramazan Ağar ise kararın kabul edilemez olduğunu belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar'ı ziyaret ederek köprü ve otoyolların özelleştirilmesine tepki gösterdi. Özdağ, bu satışların seçim ekonomisini finanse etmek amacıyla yapıldığını öne sürdü.

Seçim ekonomisi eleştirisi
Özdağ, "Seçimlerin yaklaştığını bir kez daha anlamış olduk. Seçim öncesinde izlenecek seçim ekonomisini finanse etmek için bir taraftan ceza keserek esnafın gırtlağına basılıyor, öbür taraftan milletin dişinden tırnağından arttırarak inşa ettiği otoyollar ve köprüler şimdi satılarak iktidara fon oluşturulmaya çalışılıyor" ifadelerini kullandı. Ayrıca, özelleştirme rakamlarının gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyunun yanıltıldığını belirtti.

Sendika başkanı: Kabul edilemez
Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ise otoyolların satılmasıyla ilgili Başkanlar Kurulunu olağanüstü toplantıya çağırdığını söyledi. Ağar, devlet otoyollarının 30 yıl süreyle uzatılmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, bu karardan vazgeçilmesini istedi. Aksi takdirde geçmişte olduğu gibi mücadelelerine devam edeceklerini dile getirdi.
Bakmadan Geçme
Ümit Özdağ, Denizli'de esnaf ve gençlerle bir araya geldi
Özdağ'dan iktidara: Fon krizi yolsuzluğun somut örneği
Özdağ'dan Cumhuriyet için iş birliği çağrısı
Ümit Özdağ'dan Dervişoğlu'na tebrik mesajı
Ümit Özdağ, Özgür Özel'i Cumhuriyet projesinde uyardı
Ümit Özdağ'dan Murat Ağırel tutuklanmasına tepki
