Siyaset

Özdağ: Seçimlere hazırız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimlere hazır olduklarını belirterek, uyuşturucu ve sanal kumar bağımlılarının tedavisini zorunlu hale getireceklerini açıkladı. Özdağ, tüm vatanseverleri partisinde buluşmaya davet etti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Özdağ: Seçimlere hazırız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Antalya İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Atatürk'ün Kızları Buluşuyor' etkinliğinde yaptığı konuşmada, seçimlere tam kadro hazır olduklarını belirtti. Özdağ, "Projelerimizle, programımızla, kadrolarımızla hazırız" ifadelerini kullandı.

Özdağ: Seçimlere hazırız 1

Bağımlılıkla mücadele projesi

Konuşmasında Türkiye'deki uyuşturucu ve sanal kumar bağımlılığı sorununa dikkat çeken Özdağ, 'Tertemiz Türkiye' projesi kapsamında bağımlıların tedavisini zorunlu hale getireceklerini açıkladı. Özdağ, "Uyuşturucu ve sanal kumar bağımlılarının tedavisini zorunlu hale getireceğiz. Kentlerden uzak yerlerde çalışarak, üreterek; uyuşturucudan ve kumardan arındırıp topluma sağlıklı bireyler olarak, anne ve babalarına, özellikle annelerine geri vereceğiz" dedi.

Özdağ: Seçimlere hazırız 2

Seçim hazırlığı ve çağrı

Seçimlerin ne zaman yapılacağının belirsizliğini koruduğunu ancak her koşulda hazır olduklarını vurgulayan Özdağ, en geç 2028'de yapılacak seçimlere işaret etti. Özdağ, sandık güvenliği konusunda da çalıştıklarını belirterek, Atatürkçüleri, Türk milliyetçilerini ve vatanseverleri 'sahte Atatürkçülerin tuzağına düşmemeleri' konusunda uyararak Zafer Partisi çatısı altında buluşmaya davet etti.

Özdağ: Seçimlere hazırız 3Özdağ: Seçimlere hazırız 4

Bu Yazıyı Paylaş