Siyaset

Özdemir: Özel'in iddialarını reddediyorum, savcılığa suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Bayrampaşa Belediyesi operasyonuyla ilgili iddialarını reddederek, Özel'i savcılığa suç duyurusunda bulunmaya çağırdı. Özdemir, Özel'in daha önceki iddialarının da kanıtlanmadı
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Özdemir: Özel'in iddialarını reddediyorum, savcılığa suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Bayrampaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonla ilgili iddialarına sert bir yanıt verdi. Özdemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Özel'in iddialarını reddetti ve onu savcılığa suç duyurusunda bulunmaya davet etti.

ÖZEL'İN İDDİALARI

Özgür Özel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun, bir MHP İl Başkan Yardımcısı ve bir AK Parti İl Başkan Yardımcısı tarafından aranarak 'Yarın sabah alacaklar seni, bize geçeceğini söylersen durdurabilirim' şeklinde bir teklif aldığını iddia etmişti. Özel'in bu açıklamasının ardından AK Parti'den gelen tepkiler gecikmedi.

ÖZDEMİR'DEN KESİN YANIT

Özdemir, paylaşımında, 'İl Başkan Yardımcılarımızdan birinin Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ile irtibata geçerek böyle bir iftirada bulunmasını şiddetle reddediyorum' diyerek Özel'i yalanladı. Ayrıca, daha önce Manavgat ile ilgili yaptığı ve kanıtlayamadığı iddialarına da değinen Özdemir, Özel'in bu konuda da 'müfteri' olarak anılacağını belirtti.

Bu Yazıyı Paylaş