Gündem

Özel: Ayakkabı kutularıyla yakalanan bakanları millet affetmeyecek

Özgür Özel, Denizli'de hükümeti eleştirerek, ayakkabı kutularıyla yakalanan bakanları milletin affetmeyeceğini belirtti. 31 proje açılışına değinen Özel, ekonomik sorunlar ve çiftçi sıkıntılarına dikkat çekti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Özel: Ayakkabı kutularıyla yakalanan bakanları millet affetmeyecek

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli'de katıldığı toplu açılış ve temel atma töreninde hükümeti sert sözlerle eleştirdi. Konuşmasında, "Vatandaşa uygulanan kural AK Parti'nin üst düzeyine gelince cezasızlığa dönemez. Geçmişte ayakkabı kutularıyla yakalanan bakanları affedenleri bu sefer bu millet affetmeyecek, affetmeyecek, affetmeyecek!" ifadelerini kullanan Özel, fon kriziyle ilgili de hesap sorulmadığını belirtti.

Denizli'de dev projeler açıldı

Törende, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2024-2026 yılları arasındaki 31 projesinin açılışı ve 17 projenin temeli atıldı. Toplamda 16,2 milyar lira yatırım değerine sahip bu projeler arasında sıcak asfalt, beton parke, kent lokantaları, kreşler, emekli evleri, çiftçi ve besicilere yönelik destekler yer alıyor. Özel, belediye çalışanlarını ve başkanlarını bu hizmetler için tebrik etti.

Ekonomik sıkıntılar ve siyasi eleştiriler

Özel, Denizli'nin sanayi ve tarım üreticisinin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, düşük kur ve yüksek faiz politikasının iş insanlarını çıkmaza soktuğunu söyledi. Çiftçilerin üzüm fiyatlarındaki düşüş ve maliyet artışları nedeniyle büyük zarara uğradığını anlatan Özel, iktidarın bu sorunları çözmek bir yana, dinlemekten bile aciz olduğunu savundu. Özel, ayrıca Türkiye'nin Avrupa'nın en yoksul ülkesi haline geldiğini ve emeklilere reva görülen maaşların yetersizliğini vurguladı. YENİ Parti'nin, milletin umudu olduğunu ve iktidarı değiştireceğine inandığını sözlerine ekledi.

Bu Yazıyı Paylaş