Özel'den telefon vergilerine sert tepki
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, cep telefonlarındaki vergi oranlarının fahiş olduğunu belirterek, bu durumun hayat pahalılığı ve düşük maaşlarla birleşince halkı zorladığını ifade etti. Özel, "kara düzeni değiştireceğiz" mesajı verdi.

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, cep telefonlarından alınan yüksek vergiler nedeniyle tepkisini dile getirdi. Özel, bir telefonun vergilerle birlikte maliyetinin iki katından fazlaya çıktığını belirterek, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi.

Hayat pahalılığı ve vergi yükü
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özel, “Milletin gündemi belli: Düşük maaşlar, hayat pahalılığı, vergi soygunu…” ifadelerini kullandı. Bir örnek üzerinden durumu açıklayan Özel, bir cep telefonunun vergisiz fiyatının 112 bin lira olduğunu ancak vergiler eklendiğinde bu rakamın 230 bin liraya ulaştığını vurguladı.
'Vergi soygununa katlanamıyor'
Özel, bu duruma dikkat çekerek, “Bu kara düzen, ürünün kendisinden daha pahalı vergiyi icat etti. Telefon katlanıyor ama millet bu vergi soygununa katlanamıyor. Kara düzeni değiştireceğiz. Milletin YENİ düzenini kuracağız.” şeklinde konuştu. Bu vergi politikasının halkın alım gücünü daha da düşürdüğünü savundu.
Bakmadan Geçme
Özel: Dedetaş’ı evde tutmak Üsküdar’a kafa tutmaktır
Özel: 10 metro hattı dönem sonunda tamamlanacak
Cumhuriyet Yürüyüşü'nde YENİ Parti lideri Özel konuştu
Özgür Özel: Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir
Özel ve Yavaş’tan Cumhuriyet mesajı! Millete seslendiler
Özel: Bakırköy'deki adli süreci yarın izleyeceğiz
