Özgür Özel: Bu düzeni değiştirmeden durmayacağız
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in tutuklanmasına sert tepki göstererek, bu düzenin değişmesi gerektiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanmasına sert tepki gösterdi.
HUKUKSUZLUK VE İFTİRA
Özel, yaptığı açıklamada, "Bu kurulan düzen, AK Parti'nin kara düzenidir. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu düzeni değiştirene kadar durmayacağız" ifadelerini kullandı. 19 Mart darbecilerinin hedefinin Onursal Adıgüzel olduğunu belirten Özel, seçilmiş bir belediye başkanının, somut delil olmadan, iki iftiracının beyanlarıyla tutuklandığını vurguladı. "Belediye şemasından örgüt şeması çıkardılar. Belediye çalışanlarına örgüt üyesi, seçilmiş belediye başkanına da örgüt başkanı iftirası attılar" dedi.
86 MİLYONUN REFAHI İÇİN MÜCADELE
Özel, bu hukuksuzluğun ve haksızlığın artık yeter dediği açıklamasında, "Bu düzeni kuranlar, devleti ve milleti düşünmüyorlar. Her gün yeni bir operasyonla 86 milyonun refahından ve huzurundan çalıyorlar. Barış, hukuk, ekonomi ve demokrasi umurlarında değil. Onların tek derdi koltuklarını korumak" şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme
Özel'den Erdoğan'a emekli maaşı için asgari ücret çağrısı
Özel: Fon krizi 195 milyar dolar kaybettirdi
Özel'den Erdoğan'a sandıkta hesaplaşma çağrısı
Özgür Özel, Devlet Bahçeli'ye taziye ziyaretinde bulundu
Özel: YENİ Parti genel başkanı 800 bin üyeyle seçilecek
Özgür Özel Hakkında Yeni Fezleke Hazırlığı: Emir Sarıgül'ün İfadesi Meclis Gündeminde
