Siyaset

Özgür Özel'den erken seçim resti: Bir seçim kaybedersem bir dakika durmam!

CHP lideri Özgür Özel, İzmir'de erken seçim çağrısı yaparak 'Bir seçim kaybedersem bir dakika daha durmam' dedi. İktidarın İzmir'e yönelik politikalarını eleştirirken, belediyelerin sosyal projelerini de övdü.
DHA
DHA
2 dk Sesli Dinle 0
Özgür Özel'den erken seçim resti: Bir seçim kaybedersem bir dakika durmam!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki temasları sırasında erken seçim çağrısını yineleyerek, "Bu kadar iş yaptınız, gelin bu milletin önünde erken seçim sandığını koyun. Ben de bir seçim kaybedersem bir dakika daha durmam" dedi. Özel, Bayraklı Belediyesi'nin spor kompleksinin açılışında yaptığı konuşmada, iktidarın İzmir'e yönelik politikalarını sert dille eleştirdi.

Özgür Özel\

İZMİR'E YÖNELİK KİN VE HIRS

Özgür Özel, iktidarın İzmir'de kamu hizmetlerini engellemeye çalıştığını belirterek, "Halkın ihtiyaçlarını gören, buna hizmet eden bir proje. Bu binayı devletin polisiyle gelip kuşatanlar ve şimdi içini boşaltmaya çalışanlar, seçimlerde İzmir'e gelip 'İzmir'i seviyoruz, sorunumuz yok. Oyu bize verin' deyip seçimde kazanamayınca İzmir'e karşı hırslananlar, kin duyanlardır. Bunlar İzmir'de böyle bir kamu hizmetini engellemeye çalışanlardır" ifadelerini kullandı. Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve il başkanının gösterdiği hassasiyetin AK Parti'nin gerçek yüzünü tüm Türkiye'ye gösterdiğini vurguladı.

Özgür Özel\

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK VURGUSU

Konuşmasında, Bayraklı Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri öven Özel, Ferdi Zeyrek Spor Kompleksi'nin gençlere ve spora kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, CHP'li belediyelerin sosyal demokrat anlayışla hayata geçirdiği kreş, öğrenci yurdu, kent lokantası ve halk market gibi projelere de dikkat çekti. CHP'nin 5 yılda bin kreş hedefiyle yola çıktığını ve 802'nci kreşi açtığını belirten Özel, Türkiye'de tüm CHP belediyelerinin sosyal yardımlarının 4,6 milyara ulaştığını söyledi.

Özgür Özel\

ÖZGÜVENLİ ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

Özgür Özel, erken seçim çağrısını daha da sertleştirerek, "Fellik fellik sandıktan kaçıyorlar, seçimden kaçıyorlar. Erdoğan'a söylüyorum; senin önünde, gece uykunda sayıklamaya başlasan canlı yayında veren 30 tane kanal var. Bu kadar iş yaptınız, gelin bu milletin önünde erken seçim sandığını koyun. Millet size mi inanıyor, bize mi inanıyor görelim. 'CHP çöp, çukur, yolsuzluk demek' diyorsunuz ya millet inanıyorsa seni seçer. 5 yıl daha görev alır, rahat edersin. Ben de bir seçim kaybedersem bir dakika daha durmam. Bu kadar büyük bir öz güvenle söylüyorum" diyerek sözlerini noktaladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal da tesisin önemini ve belediye filosuna katılan yeni araçları tanıttı.

Özgür Özel\Özgür Özel\Özgür Özel\Özgür Özel\Özgür Özel\

Bu Yazıyı Paylaş