Gündem

Özgür Özel, Niğde'den iktidara meydan okudu: "Cesaretin varsa, çık karşımıza!

Özgür Özel, Niğde'de yaptığı açıklamalarda Erdoğan'a meydan okuyarak, CHP'nin iktidara yürüyüşünde kararlı olduklarını vurguladı ve halkın desteğiyle zafer kazanacaklarını belirtti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Özgür Özel, Niğde'den iktidara meydan okudu: "Cesaretin varsa, çık karşımıza!

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Niğde'de gerçekleştirdiği ziyarette iktidara sert mesajlar verdi. Erdoğan'ın kazanamayacağını anlayarak CHP'yi ortadan kaldırmaya çalıştığını belirten Özel, "Eskiden darbeler askerlerin üniformalarıyla yapılırken, şimdi savcı ve başsavcı cübbeleriyle yapıldı" dedi.

Niğde'de coşkulu karşılama

Özel, 100 yaşındaki CHP üyesi Müzeyyen Gökmen tarafından çiçeklerle karşılandı. Niğde halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Özel, yaptığı konuşmada, "Halkın coşkusunun önünde kimse duramaz" şeklinde ifadeler kullandı. Kiraz üreticilerinin sorunlarına da değinen Özel, tarım sektöründeki sıkıntılara çözüm vaat ettiğini dile getirdi.

İktidara meydan okuma

Özel, Erdoğan'a seslenerek, "Cesaretin varsa çık karşımıza, ikinci kez yarışalım!" dedi. Ayrıca, CHP'nin Türkiye'nin en büyük partisi haline geldiğini ve Adalet ve Kalkınma Partisi'ni ilk kez yenilgiyle tanıştırdığını vurguladı. Özel, "Bütün anketlerde birinciyiz. Biz bu yoldan dönmeyeceğiz" diyerek kararlılığını yineledi.

Bu Yazıyı Paylaş