Öztürkmen: Kılıçdaroğlu fon vurgununu gündeme getirdi
CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun fon vurgunu ve yolsuzluklar konusundaki iktidarın sorumluluğunu vurguladığını açıkladı. Kılıçdaroğlu ayrıca sahada olma ve çözüm önerileri sunma çağrısı yaptı.

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, parti grubunun Bolu'daki değerlendirme toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını değerlendirdi. Öztürkmen, Kılıçdaroğlu'nun, özellikle fon mağdurları sorununa dikkat çekerek iktidarın sorumluluğunu vurguladığını belirtti.
Fon vurgunu ve yolsuzluklar ele alındı
Öztürkmen, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında, yaklaşık 1.5 ila 2 milyon vatandaşı etkileyen fon vurgunu konusundaki iktidarın sorumluluğunu hatırlattığını söyledi. Ayrıca, son 25 yılda meydana gelen yolsuzluklar ve usulsüzlüklerin nedenlerini de değerlendirdiğini ve halkın sırtından yapılan vurgunların sorumluluğunun iktidarda olduğunu ifade etti. Milletvekillerine bu konunun takipçisi olmaları yönünde talimat verdiğini ekledi.
Sahada olma ve çözüm önerileri vurgusu
Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının devamında dış politika ve Mekke Anlaşması gibi konulara da değindiğini belirten Öztürkmen, son olarak milletvekillerine sahadan ayrılmamaları, halkın sorunlarını somut verilerle Meclis'e taşımaları ve çözüm önerileri sunmaları gerektiği yönünde kapsamlı bir konuşma yaptığını aktardı. CHP'nin Bolu'daki kampı, milletvekilleri, Parti Meclisi ve MYK üyelerinin katılımıyla devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Borsadaki Dev Vurgunda Fatma Betül Sayan Kaya Dosyası Açıldı
İYİ Parti: Fon vurgunu siyasi bağlantılarla ilgili
Kılıçdaroğlu, Abant Gölü'nde sabah yürüyüşü gerçekleştirdi
TİP: Kaya'nın istifası fon vurgununu AK Parti'ye bağlıyor
Kılıçdaroğlu: Alın terinin hesabı sorulmalı
Erkan Baş: Çalınan paraların hesabı sorulacak
