Asayiş

Pendik'te dehşet anları: Midibüs TIR'a daldı, 13 yaralı!

Pendik Kurtköy'de park halindeki TIR'a arkadan çarpan midibüs kazasında 3'ü ağır 13 kişi yaralandı. İstanbul Valiliği olayla ilgili açıklama yaptı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Pendik'te dehşet anları: Midibüs TIR'a daldı, 13 yaralı!

İstanbul'un Pendik ilçesi Kurtköy bağlantı yolu D-100 Karayolu üzerinde dün öğleden sonra meydana gelen trajik kazada, bir tur şirketine ait midibüs, yol kenarında park halinde duran bir tıra arkadan çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle midibüste bulunan 13 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla bölgedeki çeşitli hastanelere sevk etti. Kazada yaralananlardan 3'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi. Tedavi altına alınan yaralıların genel sağlık durumlarının takip edildiği öğrenildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği, yaşanan bu üzücü kaza hakkında resmi bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, kazanın 31 Ocak 2026 günü saat 16:30 civarında Pendik Kurtköy bağlantı yolu E5 istikametinde gerçekleştiği belirtildi. Tur şirketine ait midibüsün, yol kenarında park halindeki tıra arkadan çarpması sonucu kazanın meydana geldiği ve toplamda 13 kişinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Yaralılara sağlık ekiplerinin müdahale ettiği ve hastanelere kaldırıldığı teyit edildi.

Bu Yazıyı Paylaş