Asayiş

Pendik'te tekstil atölyesinde çıkan yangın minibüs ve otomobile sıçradı, 2 kişi dumandan etkilendi

Pendik'te bir tekstil atölyesinde çıkan yangın minibüs ve otomobile sıçradı, 2 kişi dumandan etkilendi. İtfaiye yangını söndürdü, hasar oluştu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Pendik'te tekstil atölyesinde çıkan yangın minibüs ve otomobile sıçradı, 2 kişi dumandan etkilendi

İstanbul'un Pendik ilçesinde bir tekstil atölyesinde gece yarısı çıkan yangın, binanın önünde park halindeki minibüs ve otomobile sıçrayarak büyüdü. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, dumandan etkilenen 2 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

YANGIN GEÇ SAATLERDE BAŞLADI

Yangın, saat 01.00 sıralarında Esenler Mahallesi Misakı Milli Caddesi'ndeki 4 katlı binanın giriş katında bulunan tekstil atölyesinde çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, hızla yayılarak binanın önünde park halindeki bir minibüs ve otomobile sıçradı.

İTFAİYE VE POLİS HIZLICA MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Dumandan etkilenen 2 kişi, ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi.

HASAR VE İNCELEME

Yangın sonucunda atölye, minibüs ve otomobilde hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş