Pendiksporlu futbolcular: Bugünkü kazancım Gazze'ye
Pendiksporlu futbolcular, Adana Demirspor maçı öncesinde 'Bugünkü Kazancım Gazze’ye' pankartı açarak Gazze halkına destek verdi. Kampanya kapsamında tesis gelirleri ve esnaf kazançları Gazze'ye bağışlanacak.

Pendiksporlu futbolcular, Adana Demirspor ile oynadıkları karşılaşma öncesinde, Gazze halkına destek olmak amacıyla anlamlı bir pankartla sahaya çıktı.
GAZZE'YE DESTEK
Futbolcuların taşıdığı 'Bugünkü Kazancım Gazze’ye' yazılı pankart, hem Gazze'ye desteklerini göstermek hem de başlatılan kampanyanın duyurulmasına katkı sağlamak amacıyla kullanıldı. Bu anlamlı hareket, taraftarlar tarafından alkışlarla karşılandı.
KAMPANYA DETAYLARI
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin tarafından duyurulan 'Bugünkü Kazancım Gazze’ye' kampanyası kapsamında, Pendik Belediyesi'ne bağlı sosyal tesislerin 10, 11 ve 12 Ekim tarihlerindeki 3 günlük ciroları ile Pendikli esnafın bir günlük kazancının Gazze'ye bağışlanacağı açıklanmıştı. Kampanyaya Pendikspor'un futbolcuları ve teknik heyeti de bu pankartla destek vermiş oldu.
Bakmadan Geçme
İHH'dan Gazze ve Yetimler İçin Program
Guterres: Gazze'ye insani yardımın önündeki kısıtlamalar kalkmalı
Pendikspor ile Kayserispor 2-2 berabere kaldı
Kayserispor, Pendikspor maçı için son hazırlıklarını yaptı
Kayserispor, Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Kayserispor, Pendikspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
