Petev: Bursaspor deplasmanından 3 puanla döneceğiz
Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Ivaylo Petev, Bursaspor deplasmanından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini açıkladı. Yoğun bir hazırlık süreci geçiren takımda Petev, oyuncularının gösterdiği özveri ve çalışkanlığa dikkat çekti.

Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Ivaylo Petev, 1'inci Lig'in 9'uncu haftasında deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçı öncesinde hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti. Petev, "Stadyumda güzel bir atmosfer olacağını düşünüyorum. Bursaspor'a saygı duyuyoruz. Ancak biz bu maça kendi oyunumuzu ortaya koymak ve üç puanla evimize dönmek için çıkacağız. Hedefimiz bu," ifadelerini kullandı.

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor
Mardin 1969 Spor, Artuklu Hamzabeyli Antrenman Sahası'nda teknik direktör Ivaylo Petev yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcular, antrenmanın ilk bölümünde açma-germe ve ısınma hareketlerini tamamladı. Ardından 5'e 2 top kapma çalışması yapan ekip, antrenmanın son kısmında ise taktik ağırlıklı çalışmalara odaklandı. Petev, oyuncularına maçın oyun planı hakkında çeşitli direktifler verdi.

Oyuncularıma güveniyorum
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Petev, takımının yoğun ve zorlu bir çalışma sürecinden geçtiğini vurgulayarak, oyuncularından beklentisinin yüksek olduğunu söyledi. "Hepsi büyük bir özveri gösteriyor. Maçta onların vereceği reaksiyonu görmek istiyorum. Amacımız bu karşılaşmadan galibiyetle dönmek," diyen Petev, Mardin'deki atmosferden ve takımın genel durumundan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Şehirdeki sıcak ve misafirperver insanların yanı sıra, oyuncuların çalışkanlığının kendisi için en önemli motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.


Bakmadan Geçme
Mardin 1969 Spor, teknik direktör Petev ile anlaştı
Mardin 1969 Spor, Kayserispor'a mağlup oldu
Mardin 1969 Spor'un iki futbolcusu milli takıma seçildi
Mardin 1969 Spor'dan namağlup olma vurgusu
Mardin 1969 Spor ve Van Spor FK, 1-1 berabere kaldı
Mardin 1969 Spor'da gözler Ümraniyespor deplasmanında: Yeni transferler sahadaki yerini alacak mı?
