Asayiş

Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, takibe takıldı; kaza sonrası 2 tutuklama!

Aydın'da uyuşturucu taşıdığı şüphesiyle takibe alınan otomobil, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Takip sırasında kaza yapan araçtaki 2 kişi, yola attıkları uyuşturucu maddelerle birlikte tutuklandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, takibe takıldı; kaza sonrası 2 tutuklama!

Aydın'da yaşanan olayda, 'dur' ihtarına uymayan bir otomobilin takibi, kaza ile sonuçlandı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü araç, kısa süreli bir kovalamacanın ardından kontrol altına alınabildi. Bu gelişme sonucunda araçta bulunan iki kişi tutuklandı.

Polisin \

UYUŞTURUCU TAŞIDIĞI ŞÜPHESİYLE TAKİBE ALINDILAR

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir istihbarat doğrultusunda Emrah Koldaş ve Yaşar Aslan'ın uyuşturucu madde taşıdığı şüphesiyle harekete geçti. Yapılan çalışmalar kapsamında, dün polis ekiplerinin takibe aldığı otomobilin sürücüsü, kendilerine yapılan 'dur' ihtarına rağmen durmayarak kaçmayı tercih etti.

KAÇIŞ GİRİŞİMİ KAZAYLA SON BULDU, UYUŞTURUCULAR YOLA SAÇILDI

Aydın-İzmir Otoyolu üzerinde yaşanan bu tehlikeli takip sırasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce iki farklı araca çarptı. Ancak kaçma isteği devam eden sürücüye polis müdahale etti. Kısa bir süre sonra durdurulan araçtan şüpheliler Emrah Koldaş ve Yaşar Aslan gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin otomobilde bulunan uyuşturucu maddeleri yola attıkları tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Yazıyı Paylaş