Putin'den çarpıcı açıklama: ABD, Ukrayna'nın karmaşıklığını anladı mı?
Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD'nin Ukrayna konusunun karmaşıklığını anladığını düşündüğünü söyledi. Belarus lideri Lukaşenko ise Minsk'te yeni müzakerelere ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Ukrayna konusunun 'karmaşık bir konu' olduğunu artık anladığını belirtti.

LUKAŞENKO İLE BİR ARAYA GELDİ
Putin, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Ukrayna'daki çatışmaların sonlandırılmasına yönelik Lukaşenko'nun gösterdiği çabalardan dolayı teşekkürlerini ileten Putin, "İlk günlerden itibaren Belarus'un bu yöndeki tüm çabaları iyi sonuçlar verdi. Kiev rejimi ile ilk temaslarımız, sizin doğrudan katılımınız ve desteğinizle Belarus topraklarında gerçekleşmişti." dedi.
MİNİSK''TE YENİ MÜZAKERE SİNYALİ
Lukaşenko da yaptığı açıklamada, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelere tekrar ev sahipliği yapabileceklerini ifade ederek, "Müzakereleri Minsk'te tekrar başlatmak isterseniz her zaman hazırız." şeklinde konuştu. Ukrayna konusunun 'karmaşık' bir mesele olduğunu kaydeden Lukaşenko, ABD'nin de bu durumu anlamasını umduğunu dile getirdi. Putin ise bu konuda, "Böyle bir anlayışa sahip olduklarını düşünüyorum." diyerek görüşlerini paylaştı.
Bakmadan Geçme
Uşakov: Zelenskiy ararsa Putin telefonu açacak
Zelenskiy: Rusya bir haftada 1940 İHA, 1580 bomba attı
İrem Tarı: “Hiçbir anne, hiçbir çocuk ağlamasın”
ABD'den Ukrayna'ya 2,1 milyar dolarlık savunma yardımı
Erdoğan: Barışa giden yolda her gayreti gösteririz
Zelenskiy: Kiev ve Dnipro'da 280 bin aile elektriksiz
