Regensburg'da banka şubesinde bıçaklı saldırı: Bir çalışan hayatını kaybetti
Regensburg'da bir banka şubesinde bıçaklı saldırıda bir çalışan hayatını kaybetti. Olayla ilgili 20 yaşındaki bir şüpheli gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Almanya'nın Regensburg kentinde bir banka şubesinde gerçekleşen bıçaklı saldırı, kentin huzurunu bir anda bozdu. Olayda, bir banka çalışanı hayatını kaybetti.
ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Saldırının ardından 20 yaşındaki Alman vatandaşı şüpheli, olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Polis, saldırıdan sonra ağır yaralanan banka çalışanının hastaneye kaldırıldığını ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı. Olayla ilgili olarak cinayet ve soygun şüphesiyle soruşturma başlatıldı.
POLİS VE SAVCILIK AÇIKLAMA YAPACAK
Olay sırasında bankada bulunan iki kişi, özel harekât ekipleri tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi. Güvenlik güçleri, bölgeyi kordon altına alarak delil toplama çalışmalarına başladı. Saldırının nedeni henüz netleşmedi ve polis ile savcılığın düzenleyeceği basın toplantısında yeni bilgiler paylaşılması bekleniyor.

