Resmi Gazete'de yeni atama kararları yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Bekir Bayrakdar'ı atadı, birçok kurumda yeni görevlendirmeler yapıldı.

(ANKARA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararları çerçevesinde, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Bekir Bayrakdar, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne Can Atilla ve Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne Cüneyt Epcim atandı.
Yeni görevler ve değişiklikler
Kararlarda, Dışişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ), Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) gibi kurumlarda da yeni görevlendirmelere yer verildi. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına bağlı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Adnan Yılmaz atanırken, Dış Politika Plan ve Eşgüdüm Genel Müdürlüğüne Kosova Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Barış Tunç Angılı getirildi.
Diğer atama detayları
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar'ın atanması dikkat çekti. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdür Yardımcısı Vildan Satık görevden alındı ve yerine Pervin Oymak atandı. Ticaret Bakanlığında İthalat Genel Müdür Yardımcılığına Tuba Hatipoğlu ve Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına Ayşegül Şahinoğlu Yerdeş atandı.
Bakmadan Geçme
Resmi Gazete'de 12 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
TSK ve jandarma atama kararları yayımlandı
Resmi Gazete'de önemli atamalar: Danimarka Büyükelçiliği'ne Burak Özügergin atandı
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan’danTarihi Çıkış: " Hükümeti Ekrem İmamoğlu Kuracak!"
Yavuz Ağıralioğlu'ndan İktidara Sert Ekonomi Tepkisi!
Romanya’da hükümet düştü
