Rize'de Feci Kaza Ölüm Getirdi!
Rize’de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen katliam gibi kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de ağır yaralandı.

Adeta can pazarının yaşandığı kaza yerinde, araç içinde sıkışan yaralılar ekiplerin uzun uğraşları sonucu çıkarılabildi. Karayolunun uzun süre trafiğe kapanmasına neden olan feci kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Hatalı Sollama Kafa Kafaya Çarpışmaya Neden Oldu
Korkunç kaza, Rize-Artvin karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şehir merkezi istikametine seyir halinde olan bir otomobil, iddiaya göre hatalı sollama ve şerit ihlali yapması sonucu karşı yönden gelen bir başka otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da metal yığınına dönerken, otomobillerden biri savrularak yol kenarındaki bariyerlere saplandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve itfaiye arama-kurtarma (AKS) ekibi sevk edildi.
Araçların İçinde Can Pazarı Yaşandı
Olay yerine ulaşan ekipler, adeta zamanla yarıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen araçların içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin demir kesme makasları ve yoğun çabalarıyla bulundukları yerden tek tek çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk incelemede, araç sürücülerinden birinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada yaralanan ve aralarında çocukların da bulunduğu toplam 7 kişi, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakım servisine alındığı öğrenildi.
Karayolu Saatlerce Trafiğe Kapandı
Feci kaza nedeniyle Rize-Artvin karayolunda trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Araçlardan yola savrulan parçalar ve sızan akaryakıt nedeniyle polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılması ve belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarının ardından trafik akışı yeniden normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bakmadan Geçme
Adana'da pencereyi açan Özhan Ö. 3. kattan düştü
Kütahya'da minibüs ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
Sarıyer'de cip, İETT otobüsüyle çarpıştı: 3 yaralı
Kevser Ofluoğlu'ndan Rize'de Sert Çıkış: "Geldikleri Gibi Göndermeyeceğiz, Hesap Soracağız"
Esenyurt'ta 8 yaşındaki Dolunay Elçi'nin ölümüyle ilgili görüntüler ortaya çıktı
Gaziantep'te eşini öldüren kişi sokakta rastgele ateş açtı
