Gündem

Saadet Partisi'nden AK Parti'ye yanıt videosu

Saadet Partisi, AK Parti'nin İzmir videosuna "Sürpriz Fonlu" başlıklı videoyla yanıt verdi. Videoda, "fon krizi"nde adı geçen isimlerin para sayma görüntüleri yer aldı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0

Saadet Partisi, AK Parti'nin İzmir videosuna karşı "Sürpriz Fonlu" adını verdiği bir video ile cevap verdi. Parti tarafından sosyal medyada paylaşılan videoda, "fon krizi"nde adı geçen Tera Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen ve yöneticileri Emre Alkin ile Kerem Alkin'in yanı sıra, Fatma Betül Sayan Kaya'nın para saydığı görüntülere yer verildi.

İzmir videosuna karşı hamle

AK Parti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın partiye geçişi öncesinde, sosyal medya hesabından 30 saniyelik bir video paylaşmıştı. Bu videoda çöp yığınları arasından çıkan çiçekler gösterilirken, fonunda "İzmir Marşı" kullanılmıştı. Videonun sonunda ise Tugay'ın AK Parti'ye geçiş tarihi olarak 7 Ekim 2026 tarihi belirtilmişti.

Saadet Partisi'nden çarpıcı yanıt

AK Parti'nin bu paylaşımına karşılık olarak Saadet Partisi, kendi videosunu düzenleyerek yayınladı. "Sürpriz Fonlu" başlığıyla paylaşılan videonun sonunda, "fon krizi" ile ilişkilendirilen Tera Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emre Tezmen, yöneticileri Emre Alkin ve Kerem Alkin ile Fatma Betül Sayan Kaya'nın para sayma görüntüleri kullanılarak dikkat çekici bir gönderme yapıldı.

Bu Yazıyı Paylaş