Spor

Saadettin Saran kongreyi 2027'ye mi erteliyor?

Sarı-lacivertli camiada olağanüstü seçim süreciyle ilgili belirsizlik yerini çarpıcı iddialara bıraktı. Başkan Sadettin Saran’ın açıklamaları, kongrenin iptal edileceği ve görev süresinin 2027 yılına kadar uzatılacağı yönündeki beklentileri güçlendirdi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Saadettin Saran kongreyi 2027'ye mi erteliyor?

Fenerbahçe’de seçim takvimi yaklaşırken, kulüp koridorlarından sızan bilgiler camiada büyük yankı uyandırdı. Başkan Sadettin Saran’ın son dönemdeki hamleleri ve bayramlaşma törenindeki ifadeleri, kulübün yakın geleceğine dair stratejik bir değişikliğin sinyallerini veriyor.

Gözler 4 Nisan’da: Yüksek Divan Kurulu’nda Kritik Eşik

Bayramlaşma töreninde camiaya seslenen Sadettin Saran, 4 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek Yüksek Divan Kurulutoplantısını işaret etti. Saran’ın burada "kapsamlı açıklamalar" yapacağını duyurması, kulislerde "seçimden vazgeçildi" şeklinde yorumlandı. Camia, başkanın bu toplantıda yol haritasını netleştirmesini bekliyor.

2027 Planı ve Yönetim Revizyonu

Yönetime yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre Saran, kongreyi 2027 yılına kadar ertelemeyi ve mevcut görev süresini tamamlamayı planlıyor. Bu plan dahilinde;

Yönetim Kurulu ve Sportif A.Ş. yapılanmasında radikal bir revizyona gidilmesi,

Bazı kongre üyelerinin desteğiyle "istikrar" vurgusunun ön plana çıkarılması bekleniyor.

Transfer ve Planlama Askıda mı?

Seçim kararının netleşmemesi, kulübün sadece idari yapısını değil, sahadaki geleceğini de etkiliyor. Gelecek sezonun transfer stratejisi ve teknik yapılanma planları, yönetimin meşruiyet süresine endeksli olduğu için şu an bekleme moduna alınmış durumda.

Fenerbahçe kamuoyu şimdi nefesini tuttu ve 4 Nisan’daki tarihi toplantıda Sadettin Saran’ın kürsüden yapacağı açıklamalara kilitlendi.

Bu Yazıyı Paylaş