Sadettin Saran Fenerbahçe’nin Yeni Başkanı Oldu
Fenerbahçe’de 24.800 üyenin oy kullandığı seçimde Sadettin Saran başkan seçildi. Ali Koç geride kaldı, camia “değişim” mesajı verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda Sadettin Saran başkanlığa seçildi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılan seçimlerde yoğun katılım oldu.
Rekor Katılım
Toplam 49 bin 268 kongre üyesinin oy kullanma hakkı bulunurken, sandık başına giden üye sayısı 24 bin 800 olarak kayıtlara geçti. Bu sayı, kulüp tarihindeki en yüksek katılımlardan biri olarak dikkat çekti.
Ali Koç’u Geride Bıraktı
Fenerbahçe’de 2018’den bu yana başkanlık yapan Ali Koç, seçimde Sadettin Saran’ın gerisinde kaldı. Taraftarın uzun süredir beklediği değişim, sandık sonucuna yansıdı.
“Değişim” Mesajı
Saran, seçim sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı:
“Fenerbahçe’yi sportif başarılarla yeniden zirveye taşımak için çalışacağız. Bu değişim, camiamızın ortak talebiydi.”
Bakmadan Geçme
Fenerbahçe, Eyüpspor'u 8-0 yenerek büyük bir galibiyet aldı
Fenerbahçe galibiyet hasretini Eyüpspor karşısında bitirmek istiyor
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı sağlık kontrollerinden geçti
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan Sürpriz Veda Kararı!
Fenerbahçe, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı
Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Tarihi Değişti! Yeni Maç Tarihi ve Saati Açıklandı
