Sait Faik Hikâye Armağanı'nda yılın öykü kitapları açıklandı
Bu yılki Sait Faik Hikâye Armağanı'nın sahibi Başak Arslan olurken, Vecdi Çıracıoğlu da Doğan Hızlan Özel Ödülü'nü kazandı. Ödüller, İstanbul'da düzenlenen törenle verildi.

İstanbul'da düzenlenen 72. Sait Faik Hikâye Armağanı töreninde, bu yılki ödüller sahiplerini buldu. Ödül, Başak Arslan'ın 'Sardunyalar Güneşe Bayılır' isimli kitabına verildi.

ÖZEL ÖDÜL SAHİBİ BELLİ OLDU
Ayrıca, 'Doğan Hızlan Özel Ödülü' de Vecdi Çıracıoğlu'nun 'Maviden-Deniz Güzeldir' kitabına takdim edildi. Törende, edebiyat dünyasının önemli isimleri bir araya gelerek ödül sahiplerini kutladı.
Sait Faik'in mirası yaşatılmaya devam ediyor
İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali, ödülün insanı anlamaya ve anlatmaya adanmış bir ömür için verildiğini vurguladı. Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç ise Sait Faik'in eserlerinin geleceğe taşındığını belirtti.
Bakmadan Geçme
Alp Navruz "En İyi Uluslararası Erkek Oyuncu" Seçildi
Cucurella Kuryeye Dünya Kupası Madalyasını Taktı!
Milliyetçi Yazarlar ve Gazeteciler Birliği Genel Başkanı İsmail Türk’e Kırgızistan’da Anlamlı Ödül!
25 gündür kayıp olan Santos için 100 bin lira ödül
Alperen Şengün, Türkiye’ye değer katanlar ödülünü aldı
Skandal! Gaffar Okkan'ın katilleri serbest!
