Şamil Tayyar’dan istifalar sonrası mesaj: Doğru ama geç
SPK Başkanı Mahmut Sütçü’nün istifası ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik’in emeklilik dilekçesini sunmasının ardından Şamil Tayyar’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Tayyar, “Başka gidecekler de var” dedi.

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Mahmut Sütçü’nün görevinden istifa etmesi ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik’in emeklilik dilekçesini Bakan Mehmet Şimşek’e sunmasının ardından Şamil Tayyar sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Tayyar, iki ismin görevlerinden ayrılmasını “doğru ama geç kalmış hareketler” olarak değerlendirdi.
“BAŞKA GİDECEKLER DE VAR”
Şamil Tayyar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“SPK Başkanı Mahmut Sütçü’nün istifası, Maliye ve Hazine Bakan Yardımcısı Osman Çelik’in emekliye ayrılması, doğru ama geç kalmış hareketler.
Fon skandalıyla ilişkilendirilen ekonomi yöneticilerinin görevlerine vedası, açıkça ifade etmek gerekirse nihayetinde Cumhurbaşkanımızın talimatıdır.
Başka gidecekler de var.
Hiç uzatmadan, külliyeden talimat beklemeden veda etseler iyi olur, artık orada oturamazlar.
Bu toplumsal rüzgar karşısında hiç kimse duramaz.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da korumaz.
Uzatmayın.”
Bakmadan Geçme
Fon Krizi AKP'yi Vurdu: Şamil Tayyar Külliye'deki Anketi Deşifre Etti!
Şamil Tayyar'dan AKP'ye Kilis Uyarısı: "Genel Merkez El Atmalı, Yoksa Kilis Elden Gidiyor"
Şamil Tayyar’dan ‘mutlak butlan’ iddiası! "En geç Kasım"
Bahçeli ev tartışmasına Şamil Tayyar da katıldı
Şamil Tayyar: "DEM Parti Zapturapt Altına Alınmalı"
Şamil Tayyar'dan Melih Gökçek Soruşturması İçin "Alman Gizli Servisi" İddiası!
