Samsun'da 70 bin liralık hırsızlık yapan 2 kadın tutuklandı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir evden 70 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan iki kadın, yapılan operasyonla yakalanarak tutuklandı.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir evden 70 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan iki kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık ihbarı sonrası operasyon
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan ihbarın ardından harekete geçti. Çalışmalar sonucunda, hırsızlık şüphelilerinin Tokat’tan Samsun'a gelen F.B. (26) ve F.B. (24) olduğu belirlendi.
Aramalar sonucu ele geçirilen deliller
Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan şüphelilerin, hırsızlık sırasında kullandıkları kıyafet ve ayakkabıları da ele geçirildi. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 5 farklı ildeki 6 ayrı hırsızlık olayından arandıkları tespit edildi.
Bakmadan Geçme
Muğla'da uyuşturucu operasyonunda iki kişi tutuklandı
Cinayet şüphelisi tutuklandı, ailesine ev hapsi verildi
Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Enver Altaylı Tutuklandı!
Tahliyesi Gündem Olmuştu: Mehmet Cemil Acar Yeniden Tutuklandı!
Muğla'da 'Sokaklar Güvende' operasyonunda 13 kişi tutuklandı
Manisa'da yasa dışı bahis operasyonunda 20 kişi tutuklandı
