Samsunspor Teknik Direktörü Reis'ten Breidablik maçı sonrası şok itiraf: 'Kötü oynadık, bu 1 puan bizi mutlu etmedi!'
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Breidablik ile 2-2 berabere kalınan maçta takımının kötü performans sergilediğini belirterek, 1 puanın kendilerini mutlu etmediğini ifade etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, UEFA Konferans Ligi 4'üncü haftasında İzlanda deplasmanında Breidablik ile 2-2 berabere kalan takımının performansını değerlendirdi. Reis, maçın ardından yaptığı açıklamada takımının iyi bir performans sergilemediğini belirterek, "Bugünkü performansımız iyi değildi. Maça kötü başlamadık ancak rakibimiz güçlü bir takımdı" ifadelerini kullandı.

BASİT HATALAR VE SKANDAL GOL
Reis, maç boyunca basit toplar kaybettiklerini ve özellikle ikinci yedikleri golü "skandal" olarak nitelendirdi. Teknik direktör, "İlk dakikalardan beri kötü oynamadık ancak çok basit bir gol yedik. En iyi oyunumuz değildi. İkinci yediğimiz golü skandal olarak adlandırabilirim. Yeterince sert davranmadık ve basit bir gol yedik" şeklinde konuştu. Ayrıca takımın sağ taraftan hücum ettiğini ancak sol taraftan hücum etmeyi unuttuklarını ifade etti.
HAVA KOŞULLARI BAHANE DEĞİL
Kötü performansın hava koşullarına bağlanamayacağını vurgulayan Reis, "İklim şartları burada Türkiye'ye göre soğuk ama bu bir bahane değil. Kötü performansımızın sebebi hava koşulları değildi" dedi. Dar kadro ve önemli oyuncu eksikliklerine de değinen teknik direktör, bu durumun bazı değişiklikler yapmalarına neden olduğunu ve Pazartesi günü oynanacak önemli maç için hazırlıkların süreceğini belirtti.
Bakmadan Geçme
Thorsten Fink, Erzurumspor karşısında zor bir gün geçirdiklerini belirtti
Watt: Taraftara 3 puan hediye etmek istiyoruz
Samsunspor, ilkokul öğrencilerine defter hediye etti
Teklifi kabul edildi, golcü Yunanistan yolcusu! Kasayı doluyor
Thorsten Fink: Antrenmanlarımız sert ama abartılı değil
Arca Çorum FK, Samsunspor'u farklı yendi
