Samsunspor'un 61. yılı coşkuyla kutlandı, futbolculardan taraftara sürpriz ziyaret!
Samsunspor'un 61. yıl dönümü kutlamalarına futbolcular Celil Yüksel ve Yunus Emre Çift katıldı. Taraftarlarla buluşan futbolcular, yeni sezonda başarılar diledi.

Samsunspor'un 61. kuruluş yıl dönümü, taraftar grubu Şehzadeler tarafından Canik ilçesindeki Kefeli Park'ta coşkulu bir etkinlikle kutlandı. Kırmızı-beyazlıların genç yetenekleri Celil Yüksel ve Yunus Emre Çift de bu özel günde taraftarlarla bir araya gelerek sevinci paylaştı.

TARAFTARLAR VE FUTBOLCULAR BİR ARADA
Etkinlikte taraftarlar, DJ performansları, yüz boyama etkinlikleri ve en önemlisi futbolcularla buluşma fırsatı bularak unutulmaz anlar yaşadı. Celil Yüksel ve Yunus Emre Çift, minik taraftarlara forma imzalayarak geleceğe dair umutlarını dile getirdi. Yeni sezona en iyi başlangıcı yapmak istediklerini belirten futbolcular, kulübün 61. yaşını kutladı.

GELECEĞE DAİR UMUT DOLU MESAJLAR
Samsunsporlu futbolcu Yunus Emre Çift, taraftarlarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Burada pırıl pırıl genç kardeşlerimiz var. Onlarla bir araya gelmek, imza vermek ve sohbet etmek bizim için çok değerli." dedi. Celil Yüksel ise geçen sezon elde ettikleri başarının bir başlangıç olmasını dileyerek, "İnşallah bu sezon da aynı şekilde devam ederiz." ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme
Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
Trabzonspor, Samsunspor maçı için antrenman yaptı
Yüksel Yıldırım, taraftarlarla kavga eden bir başkan istemiyor
Fuat Çapa: Trabzonspor maçında tam kadro olmayı umuyoruz
Samsunspor'da 7 futbolcu özel çalışıyor
Thorsten Fink, Erzurumspor karşısında zor bir gün geçirdiklerini belirtti
