Sancaktepe'de öğretmenler günü'nde yüzde 20 indirim müjdesi
Sancaktepe Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere sosyal tesislerde yüzde 20 indirim müjdesi verdi.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler için özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN ÖZEL PROGRAM
Sancaktepe Belediyesi, öğretmenler ve ailelerinin yoğun katılımıyla yemekli bir buluşma düzenledi. Etkinlikte, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin de öğretmenlerle bir araya geldi ve öğretmenlerin toplumdaki yerinin önemine değindi. Yeğin, “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ilan ediyorum; tüm öğretmenlerimiz belediyemize ait sosyal tesislerden yılın 365 günü yüzde 20 indirimli faydalanabilecek” dedi.

ÖĞRETMENLERİ ANMA VE TEŞEKKÜR
Başkan Yeğin, konuşmasında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenleri rahmetle andı. Emekli öğretmenlere sağlıklı bir yaşam, görevde olan öğretmenlere ise huzur ve başarı diledi. Yeğin, öğretmenlerin ülke için üstlendiği görevlerin ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, “Öğretmenlerimize ne kadar dua etsek azdır” ifadelerini kullandı. Yeğin, Sancaktepe'de doğup büyüdüğünü ve eğitim hayatını burada tamamladığını belirterek, ilçeye hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getirdi.
Bakmadan Geçme
Hürriyetçi Eğitim Sen, MEB'e öğretmenler için çağrıda bulundu
İstanbul Kitapçısı, çocuk kitaplarında yüzde 25 indirim sunuyor
Otomobilde indirim yarışı! Fiyatlar bir anda 400 bin TL geriledi
Motorin fiyatlarına 5 TL 36 kuruş indirim yapıldı
Motorin fiyatlarında bu gece yarısı 4-5 TL indirim bekleniyor
Benzine bu gece büyük indirim: 4,35 TL düşüş bekleniyor
