Gündem

Sancaktepe'de yola çıkan ticari araç alevlere teslim oldu, ortalık savaş alanına döndü!

Sancaktepe'de seyir halindeki hafif ticari araç, TEM bağlantı yolunda alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında araç kullanılamaz hale gelirken, can kaybı yaşanmadı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Sancaktepe'de yola çıkan ticari araç alevlere teslim oldu, ortalık savaş alanına döndü!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde seyir halindeki bir hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler içinde kaldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

Sancaktepe\

TEM BAĞLANTI YOLUNDA KORKU DOLU ANLAR

Olay, Fatih Mahallesi'ndeki Kartal TEM bağlantı yolu üzerinde saat 08.30 sularında meydana geldi. İddialara göre, seyir halindeki aracın ön kısmından dumanların yükseldiğini fark eden sürücü, durumu hemen fark ederek aracı yolun sağına çekti. Ancak ne yazık ki, alevler kısa sürede tüm aracı sardı ve çevredeki vatandaşlar büyük bir panik yaşadı.

Sancaktepe\

CAN KAYBI YAŞANMADI, ARAÇ KULLANILMAZ DURUMDA

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, TEM bağlantı yolunda trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlayarak önlem alırken, itfaiye ekipleri de yangına acil müdahalede bulundu. Neyse ki, bu korku dolu olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Ancak alevlerin tamamen söndürülmesinin ardından araç kullanılamaz bir hale geldi. Yaşananlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Sancaktepe\Sancaktepe\Sancaktepe\

Bu Yazıyı Paylaş