Şanlıurfa'da kadın cinayeti ve intihar!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Müslüm Bulut (38), tartıştığı eşi Aysel Bulut'u (35) tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
Tartışma kanlı bitti
Olay, Suruç ilçesine bağlı kırsal Alanyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Müslüm Bulut ile eşi Aysel Bulut arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Müslüm Bulut, yanında bulunan tabancayla eşine ateş etti.
Müslüm Bulut, Aysel Bulut'u hayatını kaybetmesine neden olan saldırının ardından aynı silahla intihar etti.
Jandarma mahallede güvenlik önlemi aldı
Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aysel Bulut ve Müslüm Bulut'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Jandarma ekipleri Alanyurt Mahallesi'nde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ayrıntılar geliyor...

