Sarıyer'de lodos dehşeti: Balıkçı teknesi denizin dibini boyladı!
İstanbul Sarıyer'de şiddetli lodos nedeniyle batan balıkçı teknesi vinç yardımıyla denizden çıkarıldı. Olayda can kaybı yaşanmadı.

İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, hayatı olumsuz etkilerken Sarıyer'de de bir balıkçı teknesinin batmasına neden oldu. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından hızını zaman zaman 85 kilometreye kadar çıkaran lodos, Sarıyer Büyükdere sahilinde demirli bulunan bir balıkçı teknesinin batmasına yol açtı.

LODOS TEKNENİN BATMASINA YOL AÇTI
Şiddetli rüzgarın etkisiyle alabora olan ve batan tekne, ekiplerin müdahalesiyle denizden çıkarıldı. Kurtarma çalışmaları, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmaması teselli oldu.

ULAŞIM DA OLUMSUZ ETKİLENDİ
İstanbul genelinde etkisini sürdüren kuvvetli lodosun, hava ve deniz ulaşımını da olumsuz etkilediği belirtildi. Yetkililer, lodosun etkisinin bir süre daha devam edebileceği yönünde uyarılarını sürdürüyor.
Bakmadan Geçme
Sarıyer'de direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil kaza yaptı
Sarıyer'de vale ve değnekçilere dev operasyon: 84 bin lira ceza kesildi
Sarıyer'deki AVM'de galericiye ateş açan E.T.: 'Öldürme niyetimiz yoktu
40 milyonluk aracın altın amblemini çaldı, serbest kaldı!
Sarıyer'de hafriyat kamyonu devrildi, molozlar yola döküldü
Sarıyer'de evini boyarken bahçede kalaşnikof ve el bombaları buldu
