Selena Gomez’den olay yaratacak +18 proje iddiası
Selena Gomez’in, Brady Corbet’in yaklaşık 4 saatlik +18 filmi “The Origin of the World”de rol alacağı iddiası gündem oldu. Cate Blanchett ve Michael Fassbender’ın da projede yer alabileceği konuşuluyor.

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, bu kez yeni film projesiyle magazin gündeminin merkezine yerleşti. İddialara göre Gomez, Oscar adayı yönetmen Brady Corbet’in yeni filmi “The Origin of the World”de rol alacak. Variety’de yer alan habere göre yapımın yaklaşık dört saat uzunluğunda olması planlanıyor. 1970’li yıllarda geçeceği belirtilen film, cesur sahneleri ve sıra dışı anlatımıyla şimdiden Hollywood kulislerinde konuşulmaya başlandı.
Hollywood’un yıldız isimleri aynı projede
Projede Selena Gomez’in yanı sıra Cate Blanchett ve Michael Fassbender gibi önemli isimlerin de yer alabileceği öne sürüldü. Ancak filmle ilgili resmi oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Yaklaşık 200 sayfalık bir senaryoya sahip olduğu belirtilen yapımın, Brady Corbet’in kariyerindeki en iddialı projelerden biri olacağı ifade ediliyor.
Selena Gomez paylaşımıyla dikkat çekti
Selena Gomez’in projeyle ilgili haberi sosyal medya hesabında paylaşması da iddiaları güçlendiren gelişmeler arasında gösterildi. Ünlü yıldızın yeni projeyle birlikte kariyerinde farklı bir döneme geçtiği yorumları yapıldı. Magazin çevrelerinde, Gomez’in Disney dönemindeki “temiz imajından” uzaklaşarak daha özgür ve cesur yapımlara yöneldiği değerlendiriliyor.
“Artık olduğum kişi olmak istiyorum”
Selena Gomez daha önce verdiği röportajlarda çocuk yaşta şöhret olmanın baskılarından söz etmişti. Ünlü isim açıklamalarından birinde, “Artık olduğum kişi olmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Yeni proje iddiaları sonrası Gomez’in kariyerinde nasıl bir dönüşüm yaşayacağı şimdiden merak konusu oldu.
