Semiramis Pekkan'dan umut dolu kanser mesajı
Bir süredir kanser tedavisi gören Semiramis Pekkan, kemoterapi sürecinin sona erdiğini duyurdu. Sanatçı, gökyüzüne balonlar bırakarak bu önemli aşamayı umut dolu bir şekilde kutladı.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan, kanser tedavisiyle ilgili müjdeli bir haberi sevenleriyle paylaştı. Bir süredir kanserle mücadele eden Pekkan, kemoterapi sürecinin başarıyla tamamlandığını duyurdu.
TEDAVİ SÜRECİNDE BİR DÖNÜM NOKTASI
Geçtiğimiz yıl akciğer kanseri teşhisi konulan Semiramis Pekkan, zorlu tedavi sürecinde önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Sanatçı, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kemoterapi seanslarının sona erdiğini sevenlerine bildirdi.
UMUT DOLU BİR KUTLAMA
Pekkan, bu anlamlı anı gökyüzüne bıraktığı rengârenk balonlarla kutladı. "Bugün balon uçurma günüm" notuyla paylaştığı görsellerde, yaşadığı süreci umut dolu sözlerle ifade etti. Daha önceki bir programda hastalığı kabullendiğini ve her durumu kabul ederek yoluna devam ettiğini belirten Pekkan'ın bu güçlü duruşu takdir toplamıştı. Son paylaşımında ise, "Bu balonlar yükselirken, yaşadığım tüm zorlukların da geride kaldığına inanıyorum. Aslında her şey bitti bile" ifadelerini kullanan sanatçının bu mesajı, sevenleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.
Bakmadan Geçme
Tükürük bezi kanserini yenen öğrenci okula döndü
Kanser ve kalp hastası Zehra'nın ilham veren yolculuğu: Arıcılıkta şifa buldu, şimdi bu işi meslek edindi
Kanserde yeni umut: Sanal gerçeklik gözlükleriyle tedavi sürecine derinlemesine bakış
Akdeniz Üniversitesi'nde umut ışığı: CAR-T tedavisi 9 hastayla başladı, ilk sonuçlar haziranda!
Kanseri yenen Batu'ya moral ziyareti: LÖSEV'den destek dolu anlar
Robotik cerrahi ve 'izle-gör' yöntemiyle kanser tedavisinde çığır açan yenilikler
