Gündem

Sencer Solakoğlu'ndan İmamoğlu'na destek mektubu: '86 milyonun vicdanı bu kötülüğe dur diyecek

CHP'li Sencer Solakoğlu, İmamoğlu'na yazdığı mektupta yargılamadaki adaletsizliğe dikkat çekerek, 86 milyon yurttaşın vicdanının bu duruma dur diyeceğini söyledi.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Sencer Solakoğlu'ndan İmamoğlu'na destek mektubu: '86 milyonun vicdanı bu kötülüğe dur diyecek

CHP'li Sencer Solakoğlu, Silivri'de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yazdığı mektupta, yargılamada savunma hakkının kısıtlandığını vurguladı.

HUKUKUN TEMEL GÜVENCESİNE SALDIRI

Solakoğlu, mektubunda, İmamoğlu'nun karşılaştığı suçlamaların haksız ve adaletsiz olduğunu belirterek, "Sizinle aynı safta bu mücadelenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in arkasında dimdik duruyoruz" dedi. Ayrıca, yargılamada İmamoğlu'na yalnızca birkaç saat savunma süresi tanınmasının, hukukun temel prensiplerine bir saldırı olduğunu ifade etti.

İMAMOĞLU'NA DESTEK MESAJI

Solakoğlu, "Sizin bugün katlandığınız bedel, bu millete adalet, hukuk ve umut olarak geri dönecektir. Sizi destekleyen milyonlar var, yalnız değilsiniz" diyerek, İmamoğlu'nun güç ve umut kaynağı olduğunu belirtti. Mektubunda, Türkiye’nin adalet mücadelesinin önemine de dikkat çekti ve bu zor günlerin üstesinden birlikte gelineceğine vurgu yaptı.

Bu Yazıyı Paylaş